Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Industria auto

Industria auto se caracterizeaza prin globalizare, structura concentrata, noutate si schimbare, lucrul în retea, si consolidare pe toate segmentele, începând cu productia, lantul de furnizori, transportul pâna la beneficiar.Relocarea unor facilitati de productie pentru autovehicule sau subansambluri auto catre alte zone nu este o decizie usor de luat si nici nu garanteaza câstiguri rapide pentru companiile din industria auto.In ultimii ani,regiunea Europei Centrale si de Est s-a situat in atentia intreprinzatorilor din domeniu.

Importanta crescanda a tarilor din aceasta zona apare ca influenta a unor factori de natura economica,sociala,tehnologica,politica,legala.Decizia de investitii se bazeaza pe influenta acestor categorii de factori asupra domeniului de interes.

Factori economici

Venitul mediu in statele central si est europene are o valoare mica de aproximativ 350$  si este net inferior celui din Europa de Vest.In aceasta situatie,nu recomandam initializarea unei afaceri ce implica dezvoltarea unor autoturisme scumpe pentru a fi vandute pe piata locala.

Forta de munca in zona analizata nu detine un procent foarte important de persoane cu studii superioare,insa pe parcursul ultimilor ani s-a observat o crestere constanta a acestei categorii si de asemenea,implicarea conducerii statelor in procesul de dezvoltare a invatamantului.In acest caz,regiunea este fezabila pentru investitii,avand foarta de munca specializata,deci
Conditiile de creditare in domeniul auto s-au relaxat pe parcursul ultimilor ani,iar conditiile s-au imbunatatit.Clientii vor putea accesa mult mai facil un credit auto pentru achizitionarea unui vehicul nou.In plus,ratele de dobanda au scazut foarte mult,la 4.7 %Din aceste motive,Europa Estica si Centrala este recomandabila pentru investitii.
Taxa pe valoare adaugata a crescut exponential in ultima perioada,avand efecte negative asupra afacerilor,cat si asupra puterii de cumparare a clientilor.Din aceasta cauza,regiunea analizata nu este fezabila pentru investitii si recomandam localizarea afacerii in alta regiune,a carei state au elaborate o politica diferita a TVA-ului.
Deficitul bugetar a crescut mult in aceste state in perioada de varf a recesiunii economice,insa structural,deficitul a scazut la aproape 4% in 2011.Datorita imbunatatirii constante a acestei situatii,recomandam investitiile noi in regiune.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint