Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Relatia dintre performanta, specializare si competenta

Un aspect important care trebuie retinut in urma celor scrise mai sus este relatia dintre specializare si performanta: performanta se bazeaza pe specializarea individului.
Performanta-specializare
In timp ce unii antreprenori doresc sa isi aprofundeze portofoliul pentru a evita riscurile
financiare, altii prefera sa se specializeze si sa se concentreze pe expertize specificeunui anumit domeniu de activitate pentru a reduce din incertitudinea investitiilor facute. Mai exact, in acest punct exista divergente de opinii.
Astfel, pe de o parte se considera ca managementul riscului poate conduce spre reducerea portofoliului unui antreprenor, iar pe de alta parte se considera ca managementul axat pe cunoastere si specializare poate ajuta la sporirea portofoliului.
Clercq si Dimov considera ca specializarea investitorilor in ceea ce priveste o anumita filiera de activitate are un efect pozitiv asupra performantei intregii organizatii.
O relatie pozitiva intre specializare si performanta poate sugera, de asemenea, ca un antreprenor (sau orice individ, in activitatea sa) va deveni mai eficient in acumularea si gestiunea resurselor necesare (pentru clienti potentiali, angajati sau investitori, de exemplu) si in desfasurarea activitatilor specifice, in general.
Performanta-competenta
In ceea ce priveste relatia performanta-competenta, exista un sistem de management al competentelor bazat pe performanta. Aplicarea acestui sistem conduce spre atingerea viziunii, misiunii si obiectivelor organizatiei, fenomen posibil datorita cresterii valorii resurselor umane prin augmentarea competentelor distincte si unice ale acestuia.
Imbogatirea capitalului uman optimizeaza alte resurse organizationale, acesta functionand ca o parghie pentru actualele puncte tari ale organizatiei

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint