Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Problema Dirichlet

Problema Dirichlet este una dintre problemele fundamentale ale teoriei potentialului.A servit pana astazi ca piatra de temelie pentru noile metode, dezvoltate care au contribuit la o mai mare sau mai mica cunoastere a teoriei ecuatiilor diferentiale partiale.
Urmatoarele metode sunt folosite in studiul problemei Dirichlet:
Metoda variationala este bazata pe faptul ca toate functiile   sunt definite pe ,isi asuma valori date pe   si sunt functii armonice care minimalizeaza integrala Dirichlet
.
O secventa speciala minimalizata este construita pentru ,dupa ce convergenta este demonstrata.Dupa ce este gasita solutia   a problemei Dirichlet,existenta integralei   este ceruta.
In metoda potentialului ,solutia problemei Dirichlet este gasita ca potentialul de dublu strat al unei densitati necunoscute definite pe .Cu ajutorul formulelor de salt cu referire la aceasta densitate,obtinem o ecuatie Fredholm,din care existenta solutiei problemei Dirichlet urmeaza,luand in calcul ca unicitatea acestei solutii reiese din principiul de maxim.Este presupus ca .
In metoda alternative Schwarz, consideram doua domenii   si   a caror intersectie o notam ,astfel incat rezolvarea problemei Dirichlet este cunoscuta pentru   si   separate.Incepem prin a gasi solutia problemei Dirichlet pentru .Granitele   si sunt presupuse a fi netede si se intersecteaza intr-un unghi diferit de cel nul.Siruri ale functiilor armonice regulate in   si care satisfac conditiile speciale de marginire sunt construite.Apoi aratam ca sirurile converg uniform si limitele lor coincide cu .Functia armonica de limita este regulata in   si este functia cautata a problemei Dirichlet.Metoda Schwarz poate fi folosita pentru reuniunea sau intersectia oricaror numere finite de domenii.
Metoda baleiaj in forma in care a fost introdusa de H.Poincare in 1890 este aplicata domeniilor care pot fi prelungite de o multime de sfere.Pasul initial in aceasta metoda este constructia potentialului Newtonian care presupune valoarea specificata   pe granitele lui ,dupa ce problema a fost redusa pentru a inlocui acest potential cu potentialul de masa localizat pe   fara a schimba valoarea lui   pe .Ca si procesul baleiaj pentru sfera ,acesta este realizat intr-o maniera explicita folosind formula lui Poisson.Numerele baleiajului din sfere a caror reuniune prelungesc domeniul   al unor forme generale duc la un anumit potential de masa localizat pe granita lui   si duc deasemenea la solutia problemei Dirichlet.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint