Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Razboiul Troiei, in versiune informatica

irusii care incredinteaza controlul asupra computerelor unui hacker au dominat Internetul in cursul anului 2001 si vor deveni din ce in ce mai periculosi in urmatoarea perioada, considera specialistii in securitatea sistemelor informatice.

In cursul anului 2001, peste un sfert dintre toti virusii identificati de specialistii companiei Sophos, unul dintre cei mai mari furnizori de servicii antivirus din lume, au fost de tip “cal troian”, de aceea acest tip de virus poate fi considerat cel mai activ din acest an.

Virusii troieni, precum Code Red II sau Badtrans (identificat in week-end-ul trecut) pot infecta un computer prin intermediul unui simplu si inocent mesaj e-mail, furnizand hackerilor accesul nelimitat asupra computerului, care pot inregistra astfel comenzile lansate de la tastatura sistemului si numerele de carti de credit ale utilizatorului.

“Caii troieni au inregistrat o crestere uriasa,” spune Graham Cluley, senior technology consultant la Sophos Anti-Virus.

Primul caz intens mediatizat s-a petrecut la sfarsitul anului trecut, moment in care care un virus troian a patruns in reteaua de computere a gigantului industriei software, Microsoft. Desi hackerii au avut probabil acces la software vital, Microsoft a anutat ca virusul a fost identificat si eliminat inainte sa produca pagube.

“Troienii se infiltreaza in sistem si se ascund, spune George Samenuk, chief executive la Network Associates, iar identificarea sa este dificila. Se poate intampla sa fie necesara formatarea computerului, masura extrem de dura.

Un alt factor favorabil troienilor este potrivit analistilor faptul ca utilizatorii casnici subscriu la servicii de Internet rapid, prin intermediul retelelor de cablu TV sau linii de transmisie dedicate.

Deoarece aceste conexiuni sunt permanent in functiune, si portile catre PC-ul familiei sunt mereu deschise pentru cei care au furat password-uri utilizand un troian. De asemenea, utilizatorii casnici utilizeaza extrem de rar un firewall si programe de identificare a virusilor pentru a se proteja, considera Cluley.

In plus, vanzarile de software antivirus sunt inca o picatura fata de oceanul de utilizatori de computere conectate la Internet.

Astfel, compania producatoare de antivirusi McAfee.com, din cadrul Network Associates, este unul dintre furnizorii de frunte in acest segment de piata, cu aproximativ 1,2 milioane de persoane care au subscris in doi ani.

In acelasi timp insa, in Statele Unite exista in prezent aproximativ 62,8 milioane de familii conectate la Internet.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint