Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

O lupta intre doua suflete

  …dar el nu era la fel.
    Toate sacrificiile facute il transformasera in ceva mai bun, mai tolerant. Satisfactia cu care privea acel drum lung il facea sa zambeasca, sa fie mai increzator in propriile forte, sa priveasca lumea cu tarie.
    Ninge. Zapada este cel mai generos dar al iernii, dar pentru el reprezinta darul suprem, cadoul la care viseaza in fiecare an, cel care ii ofera inspiratia necesara.
“ E nebun mosul ! Batranetea i-a afectat creierul, l-a ajuns senilitatea ! “
“ Si ce vrei sa faca ? Lasa omul in pace, fiecare are dreptul sa viseze la cate ceva.”
Erau vorbe rautacioase, nocive care ii ajungeau zi de zi la urechi, dar nepasarea atingea cote maxime… <

< Fumul e un nor, iar norul e un vis (Victor Hugo)>

>
    Zile, luni, ani in sir, era stapanit de acelasi gand, curiozitatea il macina, tremura de nerabdare numai cand isi imagina ziua in care va afla raspunsul.
    Usa se mai deschidea din cand in cand. Cate un doctor, cate un preot, sau chiar amandoi deodata, veneau sa il viziteze, sa mai petreaca putin timp si cu “senilul”. Ar fi vorbit cu ei, le-ar fi povestit gandurile lui, ar fi asteptat poveti, dar teama de a nu fi inteles, de a fi batjocorit, i-a inlaturat orice incercare disperata de a se destainui. Optimismul si curajul parca dispareau in neant atunci cand usa se deschidea. Ochii lui parca ii dezvaluiau viata, pas cu pas.
    Dar… “ Si tacerea-i un raspuns “
    Randuri pline de intelepciune, dragoste si dor intens il incurajau spre o ultima speranta.
Nici un porumbel nu s-a mai intors de unde a plecat. Nici un mesaj drept raspuns, nici o sclipire. Ani de zile de asteptare in zadar. Simte ca vine sfarsitul, ca ultima speranta avuta a murit si ea odata cu venirea noptii. Se ridica de la masa de lucru, inchide lampa si, asezandu-se in pat, o urma de resemnare ii licare in priviri.
    “ Fumul e un nor, iar norul e un vis “
… si usa se deshide,
                      “ Dar sa nu crezi ca am uitat o dragoste-nfocata
                        Si sa nu crezi ca tu ai stins vapaia-nflacarata,
                        De la-nceput de ma chemai, cu drag as fi venit,
                        Dar niciodata nu-i tarziu, caci tu imi esti sortit.

                        Si de-as putea sa mai repet o viata doar cu tine,
                        O clipa nu as ezita si te-as lua cu mine !
                        De ce-avem parte de razboi atunci cand noi vrem pace ?
                        De ce alegem sa fugim chiar daca nu ne place ?

                        Cand drumurile se despart fara sa stim de ele,
                        Ai grija, Doamne si de noi in vremurile grele,
                        Caci toti suntem neputinciosi in ceea ce urmeaza,
                        Iar tot ce-a fost, pastreaza Tu … o amintire treaza.”

    “Adevaratele povesti de dragoste nu au final.” - Richard Bach    
                     

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint