Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Performanta in organizatie

  Eseul de fata are drept obiectiv prezentarea modului in care se intelege termenul de performanta in cadrul unei societati, cat si felul cum privesc performanta grupurile interesate.
  In contextul in care dezvoltarea aptitudinilor managerilor si cunoasterea de catre acestia a conceptelor teoretice si practice este un prim pas spre realizarea performantei in organizatie, acestia au dispus sa realizeze principalele obiective care stau la baza conceptului de performanta in organizatie in care grupurile interesate sunt clientii; si anume: imbunatatirea continua a calitatii,crearea de valoare pentru clienti, cresterea gradului de satisfatie a clientilor, fidelizarea clientilor. Clientul doreste produse conforme cu necesitatile lui, cu specificatiile tehnice, la cel mai bun raport calitate-pret, deasemeni clientul doreste sa fie respectat, informat si servit prompt.
  In ceea ce priveste furnizorii ca si grup tinta, managerii au stabilit urmatoarele obiective: minimizarea costurilor de aprovizionare, incheierea de colaborari de tipul castigator-castigator pe termen lung. Bineinteles ca furnizorii cauta sa-si maximizeze CA si profitul, urmarind sa vanda cantitati cat mai mari, marjele sa fie cat mai mari iar termenele de plata cat mai mici. Un rol important pentru furnizori îl are gama de produse comercializate.Tinand cont de concurenta la nivelul furnizorilor se urmareste aducerea pe piata de produse noi, de marca (mai ales ca tendinta actuala). Automat este importanta si deschiderea clientului la nou.
  Pentru furnizorii pe care ii intereseaza dezvoltarea pe termen lung ii intereseaza in principal sa existe continuitate in comenzi.
  Un alt grup tinta il reprezinta actionarii, care au ca obiective de performanta maximizarea profitului, dezvoltarea societatii si crearea de cash-flow. Banii investiti trebuie sa aduca pe termen lung mai mult decat daca ar fi fost investiti in alta parte, cel putin rata dobanzii.
  Deasemenea managerii trebuie sa aiba in vedere si salariatii care doresc in primul rand siguranta locului de munca. Salariatii vad performanta societatii si prin prisma calitatii produselor. Obiectivele avute in vedere pentru acest grup tinta sunt inlaturarea fluctuatiilor la nivel personalului si salariati motivati cu competente necesare.
  Performanta in organizatie inseamna eficienta, prin faptul ca organizatia reuseste sa-si atinga obiectivele stabilite, eficacitate, folosind cele mai bune metode, etica si nu in ultimul rand economia care are un rol important la nivelul folosirii resurselor.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint