Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Succesul

    Succesul…Dintotdeauna mi l-am dorit. Mereu am alergat dupa el. De mic copil. Mi-am dorit sa fiu prima la scoala, la olimpiade, la alte competitii. Am cantat pe scena, in fata unei sali pline. Am recitat poezii. Doream sa ies in fata. Si am reusit.
  Dupa spusele lui Theodore Roosvelt Jr. “unicul ingredient important in formula succesului este sa stii sa fii prietenos cu oamenii.” Mi se potrivea atunci. Aveam lumea la picioare si visuri indraznete.
    Anii trec si ce ti se parea important inainte, la alta varsta nu mai are nicio valoare. Cand vine vorba sa-ti intemeiezi o familie, cand vin copiii, prioritatile si sistemul de valori se schimba. Familia vine pe planul intai. Da, e cea mai importanta si te dedici zi si noapte pentru binele ei. Dar ce te faci cand sufletul incepe sa-ti tanjeasca iar dupa…trecatorul succes? Il cauti iar, dar tu, ca mama, te pui pe ultimul plan in lista prioritatilor. Asa ca,”nu stiu care este cheia succesului,dar cea a esecului este sa incerci sa multumesti pe fiecare”(Bill Crosby). Deci nu prea mai ai sanse. Si chiar daca ai ceva sanse, nu mai ai timp. Deoarece “succesul,in mare parte,sta in vointa de a invinge. Sa ne straduim deci si sa staruim”, dupa cum zicea Seneca.
    Incerci cat poti sa-ti inhibi aceasta dorinta, spre binele familiei pe care incerci sa o ingrijesti cat mai bine. Si da, multumirile si satisfactiile sunt mari. Te bucuri de copiii tai, te bucuri sa vezi ce frumos au crescut, ce destepti sunt si ce rezultate bune au. Ti se umple sufletul cand vin de la scoala si ii astepti cu ce le place si ei sunt multumiti. Pe urma te gandesti ca a avut dreptate Albert Einstein cand a zis “incearca sa fii un om de valoare si nu neaparat de succes”.Valoarea ta e data de familia ta.
    Dar furtuna interioara iar incepe. Nu-ti mai gasesti locul si vrei iar fiorii aia pe care ti-i dadea succesul! Simti ca nu poate sa-ti mai stea nimic in cale. Incepi sa-ti calculezi mai bine timpul, in asa fel incat sa poti sa si inveti, printre altele. Te inscrii la concursuri, la institutii importante, cu gandul maret ca asa vei putea sa schimbi lumea, sa schimbi viitorul copiilor tai. Sa muncesti cu tot sufletul si sa te dedici tarii tale. Chiar daca satisfactiile materiale nu vor fi mari. Sa-ti aduci contributia la implementarea unui sistem modern de invatamant. Sau sa modernizezi sistemul de sanatate… Crezi in puterea ta si inveti cat poti de mult. Dar mereu locul se ocupa inaintea ta. Esti a doua pe lista.” Nu-i nimic”, zici. Winston Churcill zicea: “sa mergi din esec in esec fara a-ti pierde entuziasmul, acesta este succesul”. Si cam asta fac acum, merg din esec in esec.
    Se pare ca timpul meu s-a scurs…

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint