Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima

Am intalnite nenumarate cazuri de clienti care ne-au abordat nu din lipsa de cunostinte sau informatii, ci din lipsa de structura. Ni se transmit schite de lucrari la care clientul solicita imbunatatiri, rescriere sau modificari.

De cele mai multe ori, nu calitatea informatiilor lipseste ci modul in care acestea sunt organizate si prezentate. Desi bibliografia este suficienta iar cel care trebuie sa redacteze lucrarea a citit asiduu, cand vine vorba sa transpuna in scris ideile, acestea se transforma intr-un amalgam fara inceput si sfarsit.

Munca de cercetare presupune o organizare deosebita si timp suficient alocat. In cursul lecturii bibliografiei se iau note stricte, cu referire exacta la autor, lucrare, pagina si paragraf, cu comentarii si trimiteri si – mail ales - cu citate marcate corespunzator, pentru a evita plagiatul involuntar!

Atunci cand iti iei notite pentru o lucrare de orice tip, ideile dintr-o carte si ideile care-ti vin in minte se pot amesteca si de multe ori niste ghilimele pe care ai uitat sa le pui iti pot aduce o acuzatie de plagiat, desi te-ai spetit zeci de ore muncind la o lucrare pe care o doreai de valoare.

Daca te regasesti in aceste categorii:
- nu stii cum sa transpui informatiile pe care le ai in text de calitate;
- ti se pare ca tot ce ai scris sunt niste idei dezlanate;
- ti-e teama sa nu fi plagiat vreo idee sau teorie deja lansata de altcineva;
- nu ai timp sa stai prin biblioteci, ai un job si termenul de predare al lucrarii e tot mai aproape…

Atunci e cazul sa apelezi la noi. Platforma noastra opereaza cu redactori consultanti cu experienta dovedita, care pot elabora lucrari de licenta de calitate, verificate cu un soft special pentru a evita orice suspiciune de plagiat.

Salvam timp, oferim calitate si iti impartasim din experienta noastra, de ce sa nu profiti chiar acum?

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint