Despre calitatea continutului unei lucrari de diploma… eseuri personalizate Cautam redactori pentru redactare lucrari de licenta la comanda Moduri folositoare de a-ti petrece vacanta de vara Relatia cu parintii in facultate Vrei 10 pentru proiectul tau de licenta ? Inventar pentru camera de camin Locuri de munca pentru studenti fara experienta Student la camin sau in chirie? Temele la seminar – ultima ta problema Dai licenta la o facultate de drept? Ce cariera iti ofera studiile in administrarea afacerilor Proiecte de diploma la istorie Teme de licenta la ASE Servicii profesionale de scriere de text Ce trebuie sa stii despre plagiat Prioritatile tale in facultate Special pentru studentii care merg la doua facultati Tu ce faci de 1 Mai? Pregatirea materialelor pentru o lucrare de licenta de nota maxima Am putea oare vreodata sa privim Muntii Bucegi ca pe ceva obisnuit,comun? Succesul Arbitrajul comercial international – prezentare generala Care a fost sursa de inspira?ie în crearea produselor Performanta in organizatie Reflectii despre asistenta sociala O lacrim? are întotdeauana r?d?cini mai adânci decât un zâmbet Comunicarea interpersonala O lupta intre doua suflete Uniunea European?: aspecte democratice Razboiul Troiei, in versiune informatica De ce mi-as dori sa scriu? VALORI Problema Dirichlet Criza economica si caderea SUA mai mult “gol” decat substanta Naturopathy LEGENDA MODERN Natura este un dar oferit de Dumnezeu, insa noi, oamenii, nu il apreciem la adevarata sa valoare Prezentul Abandonul scolar in randul adolescentilor Fosta Jugoslavie – efect al influentelor politice si culturale din zona CRIZA BERLINULUI CE MANCAM CA SA FIM SANATOSI? Adevarul si minciuna Boala sarutului –Mononucleoza infectioasa Fotbalul global. O chestiune de viata si de moarte? Nu, o chestiune de bani Despre Bucovina evaluarea posturilor pentru stabilirea sistemelor motivationale TE IUBESC, DAR NU PREA! Motivation is a fundamental concept in psychology Frumosul este o nevoie de lux a omului. Analiza mecanismului de transmisie a politicii monetare TREI. De unde trei! comunicare din cadrul unei organiza?ii non-guvernamentale Sa iti pastrezi sufletul de copil, adult fiind, e aproape o necuviinta Relatia dintre performanta, specializare si competenta tema generala a guvernantei corporative APROBAREA PROIECTELOR DE BUGET Responsabilitatea sociala Industria auto Is advertising simply a superficial exercise in making people buy something they don’t actually need? Deontologia jurnalistica, realitate in teren sau himera uitata prin bancile amfiteatrelor? Drum, drumuri...

Relatia cu parintii in facultate

Dupa ce ai plecat de acasa la studii, probabil ca ai inca probleme cu ai tai, care te verifica, te suna de 7 ori pe zi, vin in vizite neanuntate sau se plang ca nu dai niciun semn de viata ori iti pretind sa iei numai note maxime la toate examenele.

Adevarul este ca in facultate incepe perioada de distantare intre copil si parintii sai. In vreme ce el devine un adult independent in decizii, parca parintii se transforma in acei copii rasfatati care vor mereu atentie.

Daca vrei sa ai o relatie buna cu ai tai si sa ai parte de o tranzitie usoara inspre viata ta independenta, obisnuieste-te sa:
- Ii suni din proprie initiativa; de cele mai multe ori, ei vor doar sa stie ca esti bine, sau se ingrijoreaza pentru tine, de aceea te suna foarte des; in schimb, daca ii suni tu la cateva zile, vei vedea cum telefoanele lor se raresc;
- Ii respecti; chiar daca ti se pare ca toate probleme universului se sparg in capul tau, sa ca esti matur si faci ce vrei acum, nu uita ca parintii sunt cei care te-au ajutat si poate te ajuta inca sa iti croiesti un drum in viata.
- Castiga-le increderea. Daca parintii sunt suspiciosi legat de lucrurile pe care le faci si oamenii cu care te vezi, incearca sa le castigi increderea. Fii sincer cu ei, invita-i sa-ti cunoasca prietenii, sa faca parte din existenta ta de zi cu zi, si vei vedea ca dupa ce se “asigura” ca   nu faci nimic anormal pentru o persoana tanara si plina de viata, vor avea incredere in tine.

Redactare la Comanda: lucrare de licenta lucrare licenta Lucrari de Licenta Lucrari de Dipoma Proiecte de Diploma Lucrari de Disertatie Referate Master Lucrari de Grad Lucrari Didactice Teze de Doctorat Referate Doctorat Lucrari de Cercetare ptr Doctorat Lucrari ptr Sesiuni de Comunicari Stiintifice Cursuri si Teme de Curs Lucrari de Cercetare Universitara Lucrari de Cercetare Postuniversitara Articole stiintifice ptr publicatii de specialitate Elaborare Discursuri si Comunicari Prezentari Powerpoint